Vad gör CA Bygg?

Byggtjänster

Vi gör det mesta inom husbyggnation. Vi har erfarenhet från renoveringsjobb och nybyggnation. Behöver du råd när du ska bygga om? Låt oss vara din medhjälpare när du renoverar ditt hus.

Komplett husbyggnation

Med våra samarbetspartners kan vi erbjuda helhetslösningar för husbyggen.

Renovering

Låt oss renovera ditt hem. Vi har
stor erfarenhet av att jobba i samråd med och nära våra kunder.

JB-stugan

En genuin och gedigen friggebod, helt handbyggd av snickare.
En mycket omtyckt produkt.

Vad är CA Bygg?

CA-byggtjänst är beläget i Kalmar, ägs och drivs av Christer Almquist. Christer har stor erfarenhet från snickeribranchen och har jobbat som snickare både i Sverige och utomlands. CA-bygg erbjuder alla typer av snickarjobb stort som smått. Vi kan hjälpa dig med alla steg i arbetet. Från planering och strukturering av ditt bygge, till färdigställande av renoveringar eller hela hus.

Vi producerar även JB-stugan. En friggebod som är byggd med kvalitet och åldersbeständighet i åtanke. Friggeboden är helt handbyggd. Stugan levereras i sektioner som är enkla att montera själv. JB-stugan har en kvalitet som du inte hittar hos de byggsatser som finns att köpa ‘extra billigt’ på byggvaruhusen. JB-stugan byggs i mångt och mycket som ett riktigt hus med rejält tilltagna dimensioner på virke. Vi anpassar den dessutom helt efter kundens behov.

JB-stugan kan även fås större än 15m². Eftersom önskemålen om storlek ofta varierar tar vi fram en större stuga i samråd med dig. Kontakta oss gärna angående frågor om hur vi kan anpassa din JB-stuga. Eftersom stugan byggs för hand i våra lokaler så har du som kund möjlighet att få i stort sett vilka anpassningar du vill. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få en stuga som exempelvis matchar ditt hus perfekt!

Vår filosofi

CA Byggtjänst ägs och drivs av Christer Almquist. Christer har lång erfarenhet inom snickeribranchen och har jobbat både inom Sverige och utomlands. Detta är vad vi tycker är viktigt när vi bygger åt våra kunder:

  • » Kunden är vår viktigaste medarbetare
  • » Kvalitet lönar sig alltid i längen
  • » Vi är inte snabbast, vi bygger med kvalitet
  • » En nöjd kund är vårt främsta mål
  • » Vi frågar först, bygger sedan

Vi arbetar med att förverkliga din dröm! Att bygga enligt kundens förväntningar är något som varje snickare har till uppgift. Med erfarenhet kommer även förmågan att hjälpa kunden att identifiera sina behov.