JB-stugan

JB-Stugan byggs med väl tilltagna materialdimensioner. Varje hus är anpassningsbart efter dina behov. Det byggs efter din beställning. Låt oss matcha panel och detaljer med de som finns på din villa!

En friggebod och gäststuga är något du ska ha glädje av i många år. Därför är det viktigt att huset byggs med eftertanke. Enkla massproducerade lösningar har ofta en tråkig baksida, de håller inte måttet! Det gäller husets samtliga delar. Allt från takbeläggning, konstruktion och stabilitet till åldersbeständighet. När du väljer JB-stugan får du en friggebod som är byggd som ett riktigt hus.

JB-stugan kan även fås större än 15 kvadratmeter. Eftersom önskemålen om storlek ofta varierar tar vi fram en större stuga i samråd med dig. Kontakta oss gärna angående frågor om hur vi kan anpassa din JB-stuga. Eftersom stugan byggs för hand i våra lokaler så har du som kund möjlighet att få i stort sett vilka anpassningar du vill. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få en stuga som exempelvis matchar ditt hus perfekt!

Vill du ha hjälp med att montera din JB-stuga? Vår byggtjänst hjälper dig med jobbet!

JB 25m²

Stugan med många möjligheter!

JB 25m² tillverkas nyckelfärdig med kök, wc, dusch, värmepump, ryggåstak, sovloft. Men den går också att få precis som du vill ha den, den tillverkas i samråd med er och ska passa in i er miljö. Det är en stuga för året runt-boende som kan användas till gäststuga, studentboende, på campingplatser och det går att placera stuga på stuga osv. JB 25m² är en kvalitetsstuga med leverans
över hela Skandinavien. Ni är varmt välkomna med era frågor.


Ritningar.PDF

info@cabygg.se

076-8810799

Att tänka på vid köp av friggebod

Vilket behov har ni för er nya friggebod?
Ska ni använda den som gäststuga förråd, bara på sommaren etc?

JB-stugan kan skräddarsys efter dina önskemål och har många användningsområden. Varför inte en bastu, eller ett eget rum till tonåringen?

Det finns friggebodar från ca 20.000 och uppåt, dessa billiga modeller är kraftigt underdimensionerade, och ofta knuttimrade. En knuttimrad stuga har inte bärande regelstomme, utan väggarna i sig själva är bärande. Om du vill tilläggsisolera en sådan stuga är det mycket omständigt, eftersom du behöver göra ingrepp i de bärande väggarna för att ta upp luftspalter. Då krävs oftast att du bygger en ny regelstomme om stugan ska förbli stabil. På JB-stugan som är byggd som ett riktigt hus finns redan från början regelstomme med 600cc och den är redan förberedd för tilläggsisolering. JB-stugan byggs helt från lösvirke.

Enbart materialet till en JB-stuga är mer värt än de kompletta byggsatser som finns att köpa extra billigt. Du får även en riktig takbeklädnad av plåt med din JB-stuga. Något som saknas på de billiga modellerna. Du kan välja mellan plåttak med tegellook, eller falsad plåt i väl tilltagen tjocklek som förbereds av plåtslagare. JB-Stugan har handbyggts i många exemplar under åren, och utstått mycket väder och vind.

Vill du vara säker på att få en stuga som ger dig glädje i många år så ska du välja en stuga som inte är massproducerad. Välj istället en stuga som är byggd med eftertanke och med omsorg.

Christer Almquist
VD CA Bygg

Tillbaka till toppen

Läs om vad man ska tänka
på vid val av friggebod